V lednu jsme pomáhali, dnes už bydlí | Výzva přilož ruku k dílu pro útulek Dogsy

Pro zvířecí útulek Dogsy jsme běželi v lednu 2021. Výtěžek akce putoval na opravu kotců. Společně jsme vyběhali částku 252 655 Kč. Pojďme se mrknout se zástupkyní útulku, paní Blažkovou, co za půl roku i s těmito financemi zajistili:

"Dohromady máme 6 kotců vnitřních, 4 menší a dva velké v druhé místnosti pro případ že by byla např. fena se štěňaty nebo dva pejskové na sobě závislý. Stavělo se vše úplně od začátku .

Dělala se nová elektřina, přívody vody, a rozvody topení. Stavěli se příčky jelikož budova před tím byla kompletně otevřená, zasazovali se nové plastové okna, vylévala se nová podlaha, Obklady zdí a kotců,odtokové kanálky do vnitřních kotců, štukování a mnoho dalšího.

Teď čekáme až nám přivezou vyrobené pozinkované mříže, které se zasadí do kotců, musíme ještě vymalovat, přidělat všude osvětlení, nové topení a přidělat zásuvky a vypínače. Zasadit na obou stranách dveře aby se drželo v zimě teplo ve vnitřních kotcích . Vše už máme na útulku nakoupené, jen čekáme až se dodělají ty dva zadní kotce a začne se s finálními pracemi aby to bylo vše do zimy hotové.

Jinak máme postavené od jara dva nové velké výběhy pro svěřence, takže už nám běhají ve výbězích, máme nové velké želvárium kde je momentálně 8 vodních želv. Postavilo se oplocení okolo zadních kotců aby pejskové byli bezpečně oddělený od zbytku útulku. Teď nás čeká pokládka venkovní zámkové dlažby, je udělaná místnost na WC a koupelnu a máme hotovou první místnost v budově a to sklad krmiva".

Děkujeme všem, kteří přiložili ruku k dílu. Má to smysl, každý krok se počítá ♥